تسویه حساب
تسویه حساب
ورود به این مرحله منوط به این است که قبلاً فرایند "ثبت تاریخ توقف تحصیل‟ به اتمام رسیده باشد. در این صورت میتوان درخواست تسویه حساب را ثبت کرد. در ابتدا، بارگذاری فایل اسکن شده کارت ملی و شناسنامه (همراه با صفحه توضیحات) و نیز فرم صندوق رفاه دانشجویی ضروری است (حداکثر حجم هر فایل 300 کیلوبایت). سپس در قسمت متن درخواست، دلیل تسویه حساب خود را نیز ذکر کنید. به عنوان مثال: "درخواست تسویه حساب به دلیل انصراف از تحصیل‟.
مدارک دیگری نیز ممکن است مورد نیاز باشد که در این صورت باید (با بازگشت به مرحله 2) بارگذاری شوند.
اداره رفاه دانشجویی
1- در ابتدا سوالاتی در مورد اینکه آیا دانشجو از وام استفاده کرده است و در این صورت آیا قصد پرداخت یکجای وام خود را دارد و یا تمایل به قسط بندی وام دارد پرسیده می شود. برای این منظور "فرم صندوق رفاه دانشجویان‟ در قسمت فرم های مورد نیاز (مرحله 3) و نیز در صفحه راهنمای استفاده از سامانه قرار دارد. افرادی که از وام، خوابگاه، بیمه دانشجویی و یا هرگونه تسهیلات رفاهی صندوق رفاه دانشجویان حداقل در یکی از مقاطع تحصیلی استفاده کرده اند حتما باید این فرم را به دقت، با ذکر تمام جزئیات خواسته شده تایپ کرده و پس از تبدیل آن به فایل pdf مجدداً آن را در قسمت اسناد مورد نیاز (مرحله 2) بارگذاری کنند. توصیه می شود تکمیل و بارگذاری فرم مذکور توسط گوشی موبایل انجام نشود تا از بروز مشکلات فنی جلوگیری شود. افرادی که از تسهیلات صندوق رفاه استفاده نکرده اند نیز باید این فرم را بارگذاری کنند اما نیاز به پر کردن قسمت اطلاعات ضامنین نمی باشد.
2- وام ودیعه مسکن، اجاره بهای خوابگاه دانشجویی، اقساط معوق مقاطع تحصیلی قبلی و جریمه این اقساط باید قبلاً از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان (http://bp.swf.ir/) تسویه شده باشند و امکان قسط بندی آن وجود ندارد. البته در مورد وام ودیعه مسکن پس از ارسال فرم صندوق رفاه دانشجویان به سامانه تسویه حساب، فیش پرداخت یکجای وام یادشده برای دانشجو در پورتال دانشجویی فعال شده و به او در سامانه تسویه حساب برای پرداختِ فیش صادره از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه پیام داده می شود.
تذکرات مهم: الف) طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان برای دریافت کد صحت سنجی باید مالکیت سیم کارت شماره تلفن همراهی که در فرم صندوق رفاه دانشجویان وارد می شود حتماً به نام شخص دانشجو باشد، در غیر این صورت امکان تسویه در این بخش متوقف می شود ب) حکم جدید ضامنین وام دانشجو باید حتماً در مرحله 2 بارگذاری شود (بعنوان سایر مدارک مورد نیاز). ج) اگر ضامن وام در زمان تسویه حساب بازنشسته شده باشد لازم است که گواهی کسر از حقوق جدید وی به نام صندوق رفاه دانشجویان و بدون ذکر مبلغ بارگذاری شود. اگر در این زمینه سوالی دارید با اداره رفاه دانشجویی دانشگاه تماس بگیرید. (دکتری تخصصی روزانه 2 ضامن و دیگر مقاطع تحصیلی یک ضامن) د) در صورتی که قبلاً مقاطع تحصیلی دیگری را گذرانده اید، تکمیل و ثبت اطلاعات مقاطع تحصیلی قبلی در فرم صندوق رفاه دانشجویان الزامی است.
اگر دانشجو گزینه پرداخت یکجا و نقدی بدهی را انتخاب کرده باشد پس از ارسال فرم صندوق رفاه دانشجویان به سامانه تسویه حساب، فیش پرداخت برای دانشجو فعال شده و به او در سامانه تسویه برای پرداختِ فیش صادره از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان پیام داده می شود. پس از پرداخت، دانشجو مجدداً تقاضای خود در سامانه تسویه حساب را به اداره رفاه دانشجویی برای ادامه مراحل برگشت می دهد. اگر دانشجو قصد اقساطی نمودن وام را دارد به روش گفته شده ملزم به پرداخت ده درصد از مبلغ بدهی وام می باشد که پس از پرداخت آن، می بایست نتیجه را در سامانه تسویه حساب به اداره رفاه دانشجویی برای ادامه مراحل برگشت دهد.
3- پس از عبور از مرحله 2 (بارگذاری مدارکی مانند اسکن کارت ملی و شناسنامه که الصاق آنها الزامی است)، سامانه به طور خودکار به مرحله 5 (تکمیل درخواست) وارد میشود. اگر قصد ارسال برخی مدارک دیگر (مانند فرم تسویه حساب با خوابگاه) که بارگذاری آنها برای همه الزامی نیست را دارید، باید دوباره روی مرحله 2 کلیک کرده تا به آن مرحله برگردید (در حال حاضر در مرحله 3 فرم مربوط به تسویه وام قرار دارد و مرحله 4 فعال نیست).
4- توصیه میشود در انتهای سکونت و پیش از ترک دانشگاه، با خوابگاه تسویه کرده و فرم تسویه خوابگاه را دریافت کنید. به ویژه اگر در انتهای نیمسال اول سال تحصیلی و در بهمن ماه تحصیل شما به اتمام میرسد حتماً با خوابگاه تسویه نمایید.
5- برای دریافت ودیعه خوابگاه باید فرم "درخواست استرداد ودیعه خوابگاه‟ را که در انتهای فرم صندوق رفاه دانشجویان قرار دارد تکمیل کنید.
6- دانشجویان لازم است که درخواست ارسالی خود را همواره مورد بررسی قرار دهند تا اگر پیامی در سامانه به آنها ارسال شده است به سرعت متوجه شوند.
7- دانشجویانی که مقاطع قبلی خود را قبل از سال 1385 گذرانده اند و هنوز به صندوق رفاه دانشجویان بدهی دارند لازم است که از ثبت کدملی خود در سامانه آموزشی دانشگاه محلِ تحصیلِ مقطع قبلی مطمئن باشند. همچنین در صورت بروز مشکل در مرحله تسویه حساب با اداره رفاه، با آن اداره تماس بگیرند.
8- دانشجویان شبانه و شهریه پرداز چنانچه مبلغی از دانشگاه طلب دارند لازم است که در ابتدای درخواست شماره حساب بانک ملی یا بانک تجارت بنام خود را با ذکر مشخصات کامل مانند کد شعبه درج کنند تا مبلغ مربوطه به حساب آنها پس از طی مراحل اداری واریز شود.
شماره تلفن بخشهای مختلف مرتبط با امور دانش آموختگی
نام واحد | شماره تلفن مستقیم | شماره داخلی |
اداره اسکان و امور خوابگاهها | 33737428 | 5435 |
اداره رفاه دانشجویی | 33334662 | 5430 |
کتابخانه مرکزی | 33360244 | 5009- 5010 |
تنها تأیید یکی از چهار کاربر اداره رفاه در مرحله تسویه حساب در سامانه کافی بوده و نیاز به تأیید همه کاربران اداره رفاه نیست.
برای دریافت کد صحت سنجی در سایت صندوق رفاه دانشجویان (bp.swf.ir) باید مالکیت سیم کارت شماره تلفن همراهی که در فرم صندوق رفاه دانشجویان وارد می شود حتماً به نام شخص دانشجو باشد.
افرادی که از خوابگاه یا وام استفاده نکرده اند نیز باید فرم صندوق رفاه را بارگذاری کنند اما نیاز به پر کردن قسمت اطلاعات ضامنین نمی باشد